Rådgivning

Markedet bevæger sig, vi rådgiver dig

Der sker løbende ændringer på markedet og i dit liv.

Markedet går op og ned, og det samme gør omkostningerne på dit investeringsprodukt.
Vi holder løbende øje med pensionsprodukterne og markedet, og giver rådgivning på baggrund af dette. Med KLP Pension som rådgiver slipper du derfor for at bruge tiden på at følge med på markedet, men trygt overlade det til os. Du har dog stadig mulighed for at følge med i din opsparing på mit KLP. Sker der ændringer i dit privat liv som f.eks. nyt job, skilsmisse, ægteskab kan dette have indflydelse på din pensionsordning, og du skal derfor kontakte os.

 

Vi løber stærkt for dig, og arbejder for DIG

KLP Pension er ikke ansat af noget pensionsselskab, men arbejder direkte som rådgiver for vores kunder. Når vi sammen vælger din pensionsløsning, er det derfor altid til dit bedste og ikke hvad din ”bankrådgiver” eller selskab prøver at ”sælge” dig. Vi bliver aflønnet ens af vores samarbejdspartner uanset hvilket produkt du vælger. Vi kan derfor uafhængigt rådgive dig på den bedste måde ud fra dit unikke behov.

 

Skal vi også være din private rådgiver?

Vil du gerne høre mere om vores værdiskabende rådgivning og hvad det kan betyde for dig? Du er velkommen til at ringe til os på tlf 5362 5453 eller skrive en e-mail til os. Et møde med en af vores rådgivere er gratis og uforpligtende for dig.


Vil du vide mere?

Lad os tage en snak. Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op.