Indlæser...

Høje Taastrup Boulevard 52, 2630 Taastrup

Din rådgiver

Vi er din rådgiver, og ansat af dig

Vi løber stærkt for dig, og arbejder for DIG

Pensionsrådgivning er vigtig, fordi det er en måde at sikre, at man har tilstrækkelig økonomisk støtte til at kunne opretholde en acceptabel levestandard i pensionisttilværelsen. Vores pensionsrådgivere hjælper  med at planlægge og forberede sig på din fremtidige økonomiske situation og træffe beslutninger om, hvordan du kan opnå økonomisk sikkerhed og stabilitet i pensionen.

Vores pensionsrådgivere hjælper dig med at analysere din nuværende økonomiske situation, vurdere dine pensionsbehov og udvikle en pensionsplan, der passer til din specifikke situation og mål. Dette kan omfatte at evaluere pensionsopsparinger, vurdere fordelene ved forskellige pensionsordninger og -muligheder, og hjælpe med at træffe beslutninger om investeringer og opsparing.

Vores pensionsrådgivning også vigtig, fordi pensionslovgivningen og reglerne for pensionsopsparing og -udbetaling kan være komplekse og ændre sig over tid. Vores rådgivere hjælper dig med at holde styr på disse regler og sikre, at din pensionsplan er i overensstemmelse med dem.

Endelig kan vores rådgivning også hjælpe med at reducere bekymringer og stress forbundet med pensionsplanlægning og give dig tryghed og tillid til, at din økonomiske fremtid er sikret.

Vil du gerne høre mere om vores værdiskabende rådgivning og hvad det kan betyde for dig? Du er velkommen til at ringe til os på tlf 7020 0607 eller skrive en e-mail til os. Et møde med en af vores rådgivere er gratis og uforpligtende for dig.


Vil du vide mere?

Lad os tage en snak. Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op.

Søger du rådgivning?

Hos KLP Pension er vi ansat af dig, til at vejlede og rådgive

Læs mere

Skræddersyet produkt

Hos KLP Pension finder vi det helt rigtige produkt til dig, baseret på din alder og opsparing.

Læs mere